O My Bag - Billie´s Backpack

Musta kanvaasireppu Billie´s backpack on ainut laatuaan, kätevä cityreppu ja maailmanmatkaajien loistava kaveri. Leveäksi avautuva yläosa tarjoaa helpon pääsyn reppuun, purkamisen ja pakkaamisen. Billie´s backpack on tehty tukevasta GOTS sertifioidusta vahatusta puuvillakanvaasista ja ekologisesti tuotetuista nahkasomisteista. Repussa on pehmustettu tila 13-tuumaiselle läppärille ja hihnat helpottavat raskaampia painoja. Repussa on useampia taskuja sekä sisä- että ulkopuolella.


DETALJIT
Materiaali: GOTS sertifioitu vahattu kanvaasipuuvilla, nahkasomisteet
Väri: musta, camel
Tila 13-tuumaiselle läppärille
4 ulkopuolista taskua
3 siäpuolista taskua
Tila 3 kynälle
Säädettävät hihnat

MITAT
P25 x L14 x K34 cm

PAINO
1.0 kg

ORGAANINEN PUUVILLA-KANVAASI
O My Bagin kanvaasimallisto valmistetaan GOTS sertifioidusta puuvillasta. GOTS sertifioitu puuvilla on orgaanista puuvillaa, joka kasvatetaan ympäristöystävällisesti ilman torjunta-aineita tai lannoitteita.

HUNTER NAHKA
Jämäkkä hunter-nahka näyttää ja tuntuu vintagelta jo uutena. Nahka patinoituu ja paranee käytössä ja muuttuu pehmeämmäksi. Pinta saa kivan kiillon ja väri syvenee kauniisti.

YLEINEN NAHAN KUVAUS
Ensiluokkainen O My Bagin käyttämä nahka on parkittu ympäristöystävällisesti ilman haitallisia kemikaaleja tai synteettisiä pinnoitteita. Tällä luonnollisella nahalla on avoin rakenne, joka tarkoittaa että naarmuja syntyy ja värissä sekä rakenteessa on epäsäännöllisyyksiä. Nämä ominaisuudet tekevät laukusta uniikin, joka ikääntyy hienosti ajan saatossa.

Buy this
  • 149,00 € EUR
  • 2 Jäljellä
100% SSL Secure