O My Bag - The Meghan Mini

Rakastettu Meghania saa nyt myös mini-versiona. The Meghan Mini on aito kuninkaallinen ylisuurine messinkisine lukkoineen. Tätä linjakasta pikkulaukkua voi kantaa cross-bodyna tai lyhempänä, ja siihen mahtuu juuri kaikki oleellinen.
Voit käyttää Meghania iltalaukkuna tai festareilla. Paitsi että se sopii monenlaiseen menoon, Meghan on kaunis. O My Bag´n raidaliisella ekologisella Signature puuvillalla. Laukussaon päälokero ja vetoketjullinen sekä kaksi pienempää taskua.

DETALJIT
Väri: Classic-Black
Vetoketjullinen tasku sisäpuolella
Yksi avotasku

MITAT
L20 x S7 x K15 cm
Olkahihnan max pituus 58 cm

PAINO
0.35 kg

HUNTER NAHKA
Jykevä HUNTER nahka tuntuu ja näyttää vintagelta jo uutena. Nahka patinoituu ja paranee käytössä sekä muuttuu pehmeämmäksi. Pinta saa kivan kiillon ja väri syvenee kauniisti.

YLEINEN NAHAN KUVAUS
Ensiluokainen O My Bagin käyttämä nahka on parkittu ympäristöystävällisesti ilman haitallisia kemikaaleja tai synteettisiä pinnoitteita. Tällä luonnollisella nahalla on avoin rakenne, joka tarkoittaa että naarmuja syntyy ja värissä sekä rakenteessa on epäsäännöllisyyksiä. Nämä ominaisuudet tekevät laukusta uniikin, joka ikääntyy kauniisti ajan saatossa.

HOITO-OHJE
Yritä välttää käyttämästä laukkua rankkasateella, koska nahka ei ole täydellisen vedenpitävä. Kuitenkin huoltamalla ja suojaamalla nahkaa, voi laukkusi olla seuranasi läpi elämän!

Buy this
  • 159,00 € EUR
  • 2 Jäljellä
100% SSL Secure